My Cart
Checkout Secure

Apakah BrainZyme?Apakah BrainZyme?

BrainZyme merupakan vitamin makanan otak yang mengandungi ramuan daripada sumber natural yang terbukti secara saintifik untuk menambah tumpuan, kognitif, prestasi mental dan mengurangkan keletihan.

Ia juga dikenali sebagai ‘nootropik natural’ dengan efek yang bertindak dalam satu jam.
Manfaat termasuk:
✔ Tambahan Tumpuan, Perhatian & Tenaga
✔ Tenaga, Perasaan & Daya Ingatan
 +

✔ ‘Bebas daripada’ formula Vegan/Vegetarian
✔ Dibuat dalam UK


Seperti dilihat dalam:
Media reviews of Brainzyme


Soalan sering ditanya

Apakah BrainZyme?

BrainZyme merupakan vitamin makanan otak yang mengandungi ramuan daripada sumber natural yang terbukti secara saintifik untuk menambahkan tumpuan, kognitif, prestasi mental dan mengurangkan keletihan.

BrainZyme membekalkan khasiat untuk otak kepada semua yang ingin fikiran lebih jelas, lebih fokus dan kurang bingung seperti pelajar, pekerja profesional, pesaing dan rakyat semua peringkat umur.

Apa yang saya boleh harapkan apabila mengambil BrainZyme?

BrainZyme bertindak dengan cepat dan anda biasanya boleh merasai kesan BrainZyme dalam satu jam. Anda boleh mengharapkan untuk lebih tertumpu dan berfokus. Perasaan anda mungkin berubah mengikut yang mana produk BrainZyme diambil oleh anda. Terdapat juga manfaat berkumpulan dalam jangka masa yang lebih panjang.

BrainZyme berfungsi dengan lancar dan anda tidak akan mengalami masalah keletihan, kegelisahan atau kebimbangan (berbanding dengan nootropik sintetik, minuman tenaga atau kopi).

Bagaimana untuk mengambil BrainZyme?

Ambil dengan 1-2 gelas air - dengan perut kosong untuk kesan terbaik. Sebagai contoh, 45 minit sebelum atau 90 minit selepas makanan. BrainZyme paling berkesan jika anda melibatkan diri dalam aktiviti yang memerlukan anda untuk memberi fokus dan tumpuan secara aktif.

Berapa lama BrainZyme akan mengambil masa untuk berkesan?

Biasanya kesan boleh dirasai dalam 45-60minit dan berkesan selama 4-6 jam.

Kenapa BrainZyme dibeli?

Kepuasan hati dijamin 365 Hari - Kami sangat yakin anda akan suka produk kami sehingga kami menawarkan jaminan kepuasan 100% dalam 365 hari.

Disokong oleh sains - Produk kami disokong oleh komuniti saintifik termasuklah doktor terkemuka, pakar pemakanan dan ahli psikologi.

Vitamin boleh dipercayai oleh anda - Kami disokong oleh kerajaan Scotland dengan pemberian untuk inovasi daripada perusahaan badan awam Scotland dan produk kami juga mematuhi sepenuhnya dasar daripada 6 agensi kerajaan seluruh UK dan EU.

Kami mengambil berat tentang alam sekitar - Pek kami yang boleh ditutup semula menggunakkan 75% kurang plastik berbanding dengan bekas vitamin yang digunakan oleh syarikat-syarikat lain.

Kami menggalakkan pembelajaran - Dengan pendermaan sebahagian keuntungan bulanan kami kepada badan amal pendidikan global, kami membantu meningkatkan peluang pendidikan kepada beberapa individu yang berkurang nasib baik di dunia.Apakah dalam BrainZyme?

What is BrainZyme?
Maklumat tentang ramuan ataupun


Terbukti secara saintifik, diaudit oleh pakar pemakanan


Pernyataan terbukti secara saintifik disahkan dan mematuhi peraturan agensi UK.

Kami juga dikaji dan diaudit oleh pakar pemakanan, doktor dan ahli psikologi yang terkemuka.

 


Bandingkan Produk

BrainZyme comparison table BrainZyme Original BrainZyme Professional BrainZyme Elite BrainZyme Shop
BrainZyme telah terbukti untuk menanmbahkan tumpuan, kognitif, prestasi mental dan tahap tenaga. Pernyataan tentang motivasi dan perasaan adalah merupakan anekdot.

    


Perkataan daripada pelanggan kami

Sila membaca ulasan daripada pelanggan kami di Amazon, Google, Trustpilot dan laman web lain yang dipercayai. Ataupun tontonlah video ulusan kami di sini

Added to cart!